Nyhed

Berlinsk elektropunker, bodybuilder og Olsen Banden-fan giver koncert i Aarhus

Rummelsnuff kan opleves live med CrackDown i den kommende weekend

Electropunk, sømandsviser og firsertechno møder hinanden, når tyske Rummelsnuff og aarhusianske CrackDown giver dobbeltkoncert på Sway i Aarhus fredag den 9. oktober klokken 21.30

Rummelsnuff alias Robert Baptist er på den europæiske electroscene kendt som en kunstner med sit helt eget udtryk – "skramlet electropunk møder sømandsviser", skrev GAFFAs Ras Bolding, da Rummelsnuff gæstede Aarhus i forbindelse med RECession Festival 2010. Den østtyske tidligere bodybuilder, der ofte optræder i bar overkrop og matroshat, er kendt for både mørke ballader, slagsange om sport og arbejderklasse og sine uortodokse coverversioner af popklassikere af blandt andre Human League og Boney M. Du kan se et eksempel nedenfor. Og så er han stor fan af Olsen Banden, som var meget populære i det tidligere Østtyskland. Derfor har han fået taget et foto af sig selv som et remake af en scene fra "Olsen Banden i Jylland", se ovenfor.

Aarhus-duoen CrackDown består af Kim Holm og Lasse Mønsted, der begge har været aktive i mange år på den alternative scene, som musikere og koncertarrangører, før de gik sammen som CrackDown for at udforske elektroens muligheder anno 2015. 

Musikken fusionerer 80'ernes alternative elektrolyd med melodiske sange og undertiden klassisk klaver.

CrackDown spiller sin første koncert i Aarhus den 9. oktober, men har allerede udgivet to singler, som spilles på alternative radiostationer i både Canada, USA, Mexico, Tyskland, Belgien og Frankrig. "Beginning" er desuden præsenteret af Katrine Ring i det klasisske musikprogram Natsværmeren på P2. 

Der er gratis adgang til koncerten.


Se Rummelsnuff fremføre Boney M's "Daddy Cool":

ANNONCE