x

Miley Cyrus spiller i Saturday Night Live med the Flaming Lips

Miley Cyrus spiller i Saturday Night Live med the Flaming Lips

I lørdags var der premiere på den 41. sæson af sketchshowet "Saturday Night Live". Miley Cyrus fungerede ved denne anledning både som vært og musikalsk gæst. Værtstjansen er ikke just fremmed for Miley, da det er hendes tredje gang som vært på SNL. For nyligt var hun også vært på MTV Video Music Awards. En optræden, der blev dækket heftigt i medierne de efterfølgende dage.

Miley Cyrus optrådte med flere numre fra sit seneste album "Miley Cyrus & Her Dead Petz", som er en hyldest til hendes afdøde kæledyr. Albummet valgte hun at afsløre i forlængelse af sin værtstjans til MTV Video Music Awards.

Sæsonpremieren af Saturday Night Live var særlig på flere måder. Miley Cyrus blev introduceret af præsidentkandidaten Hilary Clinton, som ikke var annonceret på forhånd, og da Miley skulle til at spille sangen "Karen Don't Be Sad", dukkede the Flaming Lips pludselig op, klædt ud i dyrekostumer. Parterne brugte anledningen til at afsløre, at de tager på en turné sammen i USA med seks koncerter. Flere gange var Miley Cyrus også ved at bryde ud i gråd over minderne om sine døde kæledyr.

Hør Miley Cyrus synge Frank Sinatras "My Way" i Saturday Night Live:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA