x

Trent Reznor er sur på sit pladeselskab

Trent Reznor er sur på sit pladeselskab

I et indlæg på den officielle Nine Inch Nails-webside skælder Trent Reznor ud på den australske afdeling af pladeselskabet Universal Music for deres prissætning af hans seneste album "Year Zero".

Han starter sit indlæg som følger:

"Som situationen bliver mere og mere desperat for pladeselskaber er modsvaret til de som oftest selvforskyldte sår øjensynligt at tage røven på forbrugerne endnu en gang".

Kritikken kommer, efter at Reznor har opdaget, at hans album i en butik koster 34.99 australske dollars (cirka 160,- danske kroner), og Reznor fremhæver, at man samme sted kan få det seneste Avril Lavigne-album for 21.99 australske dollars.

Efter at have konfronteret sit pladeselskab med denne overpris, fik han svaret, at Nine Inch Nails har mange hardcore fans, der vil betale hvad som helst, og poppladerne må man sælge billigere for at få folk til at købe.

Denne kommentar faldt naturligvis ikke i god jord hos Reznor, der efterfølgende skriver, at han ikke vil udsende flere maxi-singler, da de også bare er et rip-off.

Reznor slutter af med at fortælle, at han ikke vil udsende singlen "Capital G" i en udvandet udgave, men at der i stedet er planer om at udgive en ordentlig remix-opsamling senere.

Læs Trent Reznors indlæg


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA