x

Rihanna afslører titel og cover på kommende album

Rihanna afslører titel og cover på kommende album

Der har længe været spekulationer om, hvorvidt der var nyt materiale på vej fra Rihanna i kølvandet på hendes samarbejde med Kanye West og Paul McCartney om singlen "FourFiveSeconds", der udkom tilbage i januar, og de senere singler "American Oxygen" og "Bitch Better Have My Money". Onsdag aften afslørede sangerinden så ved et privat arrangement på et galleri i Los Angeles, at titlen på hendes kommende album, det ottende i rækken, bliver "Anti".

Rihanna benyttede også lejligheden til at afsløre, hvordan albummets cover kommer til at se ud. Coveret er designet af den israelske kunstner Roy Nachum. Rihanna sagde selv om coveret, at det er hendes yndlingscover af alle dem, hun har lavet.

Coveret indeholder et billede af en ung Rihanna, der holder en sort ballon, mens en guldkrone dækker over hendes øjne. På det røde og hvide cover er der trykt et digt af Chloe Mitchell. Digtet er skrevet med blindskrift. Rihanna ledsagede afsløringen af coveret med ordene "Somme tider er dem, der har evnen til at se, dem der er de mest blinde". Der blev til arrangementet ikke afsløret en udgivelsesdato for Rihannas ottende album, der altså kommer til at hedde "Anti".

Coveret til Rihannas kommende album kan ses her.

Se videoen til "FourFiveSeconds" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA