x

GAFFA Mobil er i luften

GAFFA Mobil er i luften

Billede: Kim Munk fra The Broken Beats har også skiftet til GAFFA Mobil

I dag lancerer GAFFA sit eget mobilselskab på et marked, hvor selv den mest garvede forbruger kan have svært ved at orientere sig. GAFFA har igennem det sidste år været i gang med forberedelserne til, hvad vi selv mener er et no-nonsense mobilselskab, lavet af musikelskere for musikelskere. Vi benytter et velkendt koncept, hvor man tanker taletid via nettet, ringer billigt på enten 2g- eller 3g-netværk og ikke betaler abonnement.

Vi benytter TDC’s sendemaster for at sikre den bedst mulige dækning og parrer mobilabonnement med de vigtigste elementer fra Klub GAFFA: rabat på koncerter, rabat i GAFFA Shop og mulighed for at få en udvidet udgave af GAFFA tilsendt med posten. Man kan med andre ord kalde GAFFA Mobil for Klub GAFFA plus!

Med afsæt i GAFFAs stærke brand inden for musik og egne medier, som på både magasin og Internet har mere end 250.000 brugere om måneden, håber vi, at GAFFA Mobil vil blive modtaget som et godt og mere gennemsigtigt alternativ til det eksisterende mobilmarked.

I dag lanceres samtidigt et mobilsite med navnet ”GAFFA Live” hvor man kan læse musiknyheder og anmeldelser, samt hente indhold til sin telefon. Send ”GAFFA” til 1940, eller gå til http://live.gaffa.dk via din mobilbrowser for at besøge GAFFA Live.

GAFFA Mobil-priser:
Abonnement: 0,00
Taletid (sekundafregnet)*: 0,75
Opkaldsafgift: 0,25
Videosamtale (sekundafregnet): 1,60
SMS: 0,20
Internet (Data/mb)**: 7,50
Heavy SMS/mdr. (ubegrænset)***: 119,00
Oprettelse inkl. 199,- kr. taletid: 199,00

* Bemærk at andre reklamerer med lavere priser på taletid, men her beregnes taksten per påbegyndt minut og ofte kombineret med høje opkaldsafgifter !
** Vi har markedets laveste pris på Data – den pris du betaler for at gå på nettet med din mobiltelefon.
*** Fri SMS, Max SMS o.s.v. – vi sælger også denne pakke, men helt uden begrænsninger og uden at prisen på samtaler stiger eller andre reguleringer i abonnementsprisen.
Du kan selvfølgelig flytte dit nuværende nummer med – det koster 99,- kr. eller du kan få et friskt gratis.


GAFFA Mobil


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA