x

Janet Jackson ligger på toppen af poppen

Janet Jackson ligger på toppen af poppen

Janet Jackson, der er aktuel med albummet "Unbreakable", der udkom den. 2. oktober, er gået direkte ind som nummer 1 på den amerikanske Billboard 200-albumhitliste med 116.000 solgte eksemplarer i den første uge efter udgivelsen. Placeringen er baseret på det samlede antal albumsalg, både fysisk og digitalt. Der er syvende gang, at sangerinden har et album, der ligger nummer 1. Derudover er hun kun den tredje musiker, der har haft et album liggende som nummer 1 i hver af de sidste fire årtier. De eneste to andre musikere, der har opnået dette, er Barbra Streisand og Bruce Springsteen.

"Unbreakable" er Janet Jackson første studiealbum siden "Discipline", der udkom i 2008, og som også debuterede som nummer 1. Tidligere er Janet Jackson strøget ind som nummer 1 med "All For You" (2001), "The Velvet Rope" (1997), "janet." (1993), "Janet Jackson's Rhythm Nation 1814" (1989) og "Control" (1986).

Janet Jackson har tredjeflest nummer 1-albums blandt kvindelige musikere. Hun er kun slået af Madonna, der har otte nummer 1-albums og Barbra Streisand, der har 10.

Hør titelnummeret til Jacksons seneste album "Unbreakable" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA