x

Kanye West går til audition på American Idol

Kanye West går til audition på American Idol

Auditions til den allersidste sæson af sangkonkurrencen "American Idol" er i gang. Efter 15 sæsoner er det slut. Dommerne fik sig lørdag noget af en overraskelse. Den altid opmærksomhedssøgende Kanye West stillede op til audition med en a cappella version af sit eget hit "Golddigger" fra 2005 overfor dommerne Jennifer Lopez, Keith Urban og Harry Connick Jr. samt vært Ryan Seacrest.

Rapperen spillede tidligere samme dag til et fundraisingarrangement hos det demokratiske parti, hvor præsident Obama var til stede. Præsidenten tilbød Kanye West et godt råd i forbindelse med hans måske kommende præsidentkampagne. Obama sagde til West, at han skulle være forberedt på at møde mange mærkelige personer, der tror, at de er med i et realityshow, en humoristisk reference til "Keeping Up With The Kardashians". Præsidenten sagde også, at West skal være velovervejet i det, han siger, da uheldige udtalelser kan koste dyrt i politik.

Da Kanye senere havde haft sin audition til "American Idol", delte Ryan Seacrest et billede, hvor rapperen står med den gyldne billet, der i sangkonkurrencen giver direkte adgang videre til Hollywood. Om der er noget om snakken eller om det bare er for sjov, vides ikke. Men mon ikke det bare er for sjov.

Se hittet "Golddigger" fra 2005 her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA