x

Lyt: Imagine Dragons laver støttesang til syriske flygtninge

Lyt: Imagine Dragons laver støttesang til syriske flygtninge

De flere millioner syrere, der for tiden er på flugt, har fået stor global opmærksomhed. Nu gør Las Vegas-kvartetten Imagine Dragons, hvad de kan for at hjælpe netop de mennesker, da de netop har udgivet sangen "I Was Me" via iTunes. Alle indtægter fra nummeret går ubeskåret til syriske flygtninge via projektet One4 Project, der er et samarbejde mellem bandet, Apple og softwaregiganten SAP. Sangen er kun tilgængelig i iTunes-musikbutikken frem til 22. oktober, hvorefter den vil blive gjort tilgængelig på alle andre platforme, siger pladeselskabet Universal.

"Det er vigtigt at gøre noget ved flygtningekrisen. Vi ønsker at hjælpe og bestemte os for at slå os sammen med SAP og Apple for at prøve at gøre en forskel. Vores nye sang "I Was Me" handler om at tage livet tilbage, et budskab som millioner af mennesker genkender hos sig selv nu. Vi håber, folk ser alvoren i situationen og finde en måde at hjælpe mennesker i nød på, hvad enten det er at købe sangen eller gøre andre ting", siger sanger i Imagine Dragons, Dan Reynolds, i en pressemeddelelse.

Imagine Dragons er for tiden ude på en større turné i Europa, der bringer bandet til Forum i København på mandag den 19. oktober. Det er stadig muligt at finde billetter til koncerten via Gaffa Live. Køb støttesinglen "I Was Me" i iTunes på dette link.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA