x

Ugen i musik: Gamle mænd på nye hitlister

Ugen i musik: Gamle mænd på nye hitlister

Den indtil for nylig Toppen af Poppen-aktuelle Lars Lilholt indtager førstepladsen på denne uges albumhitliste med det nye album "Amulet", der udkom i forrige uge. Dermed skubber han sidste uges vinder og den tidligere Dalton-kollega af pinden, nemlig Johnny Madsen med "Godt Nyt".

Madsen indfinder sig i stedet på en fjerdeplads, hvor han overgås af Sebastians opsamling "De Bedste Sange", der har taget et spring op på tredjepladsen fra sidste uges syvendeplads. Andenpladsen går atter til Lukas Graham, der ikke har veget fra sin første- og senere andenplads de sidste 17 uger. 

Af andre nyheder på albumhitlisten finder man Saybia på en syvendeplads med deres nye og længe ventede comeback, "No Sound From The Outside". Også Avicii har fundet vej til hitlisten med sit album "Stories", der indfinder sig på en niendeplads. 

Trackhitlisten er fortsat uændret fra sidste uge med Justin Biebers "What Do You Mean" på førstepladsen. Herefter følger Rasmus Seebach med "Uanset" og på tredjepladsen Gilli feat. MellemFingaMuzik med "C'est La Vie".

Se alle ugens hitlister her 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA