x

Madonna før Herning: Storslået show, men...

Madonna før Herning: Storslået show, men...

Tidligere i år udgav Madonna sit 13. studiealbum "Rebel Heart" (2015). Siden udgivelsen tilbage i marts har Madonna promoveret "Rebel Hart" gennem alle tænkelige kanaler: Hun optrådte ved den 57. årlige Grammy Award, ved Brit Awards (hvor vi overværede det famøse kappestunt), hun har været på samtlige amerikanske tv-talkshows og indfandt sig tilbage i marts for første gang i stolen til et to timers interview hos Howard Stern. Her kunne hovedpersonen selv fortælle, at temaet på "Rebel Heart" er at sætte fokus på den rebelske/romantiske dualisme, hun altid har haft som drivkraft og inspiration til sin univers.

Umiddelbart har Madonna taget et skridt tilbage fra den noget ambitiøse "MDNA Tour" (2012) med omdrejningspunkt omkring menneskerettigheder, våbenlovgivning og andre kontroversielle emner i amerikansk politik – en tour, der trods økonomisk succes gav hende et hav af sagsanlæg på halsen. "Rebel Heart"-touren er Madonnas 10. verdenstour – med start i Montreal, et stop i Jyske Bank Boxen, Herning 16. november og endestation i Brisbane, marts 2016. Onsdag aften stod den nu 57-årige Madonna Louise Veronica Ciccone på scenen i Vancouver, Canada, hvor GAFFAs lokale skribent overværede hende – spørgsmålet var, om det ville blive rebellen eller romantikeren, vi ville få på scenen af denne aften.

Lad os bare løfte sløret for, at aftenens over to timer lange koncert blev en tour de force i kærlighed, afklædthed og religion. Madonna er langt fra så chokerende, som hun var tilbage i 1980'erne, men hun kan stadig pole-danse med strippere iført nonnekostumer og ryste bagdelen i undertøj, der er så gennemsigtigt, at man ikke helt er sikker på, om hun faktisk har undertøj på. Musikalsk var showet imidlertid en skuffelse.

Læs hele anmeldelsen i GAFFAs anmeldelsessektion


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA