x

Publikum fælder dom efter P3 Guld

Publikum fælder dom efter P3 Guld

Se billeder af de fire publikummer i billedserien her. 

I går aftes løb festlige P3 Guld af stablen. Efter showet bad vi fire publikummer fælde deres dom. Læs reportagen fra showet her. 

Gitte, 47 år, Aarhus, lærervikar

Hvad synes du om showet?

– Jeg synes, det var fedt. Der var en super stemning derinde og en masse god musik. Jeg kunne godt lide, at der blev præsenteret nogle nye numre og kunstnere, man ikke vidste kom. Det synes jeg var alletiders. 

Hvad var højdepunktet?

– Da Martin havde været der. Den stemning, han fik skabt derinde, og at man kunne mærke, det kom bag på ham, at folk var så vilde med hans musik. Han er jo bare en X Factor-vinder, og der er ikke mange af dem, der er blevet til noget. 

Hvad var bundskraberen?

– Jeg synes, det var lidt ærgerligt, at det sluttede af med et lidt stille nummer. Der måtte godt have været noget mere gang i den, så man kunne tage stemningen med videre. 

Var det de rigtige vindere?

– Ja, jeg synes, at alle nominerede havde fortjent at vinde. Det er musik, jeg godt kan lide – selvom jeg ikke er ung. 

Andreas, 29 år, Brønshøj, automekaniker

Hvad synes du om showet?

– Jeg synes, det var super fedt. Jeg er virkelig glad for at jeg fik billetter til det, for jeg kender mange, der ikke nåede at få billetter. Så føler man sig lidt speciel. 

Hvad var højdepunktet?

– Jeg kunne virkelig godt lide, da Ukendt Kunstner var på med deres nye nummer, og da de fik deres pris. Jeg er virkelig stor fan og synes, det er megafedt. Jeg synes også, det var fedt, da Martin gik ind, og man pludselig opdagede, hvem han var. Det var et mega højdepunkt, at man pludselig kunne genkende ham, og alle gik helt amok. 

Hvad var bundskraberen?

– Nu ved jeg, at MØ skulle have optrådt til sidst, og så fandt de nogle andre i sidste øjeblik. Der synes jeg måske, at det døde lidt. Jeg kan ikke engang huske, hvad de hed (Liss, red.). En anden afslutning ville have været bedre. 

Var det de rigtige vindere?

– Ja, det synes jeg. Karl William og Ukendt Kunstner har jeg set på Distortion og Suspekt på Roskilde. De kører den fuldt ud og fortjener deres sejr.  

Josefine, 23 år, Charlottenlund, pædagogstuderende

Hvad synes du om showet?

– Det var super nice, men jeg tror, det er federe at se på tv. Som publikum var det lidt svært at høre, hvad de sagde. 

Hvad var højdepunktet?

– Det var, da Scarlet Pleasure spillede. Det var også rigtig fedt, at P3 havde fået Thomas Helmig ind. Han er en gammel kending. Og Martin, ham har jeg tænkt på længe. 

Hvad var bundskraberen?

– Du følte, at det var for kameraernes skyld og ikke for publikums. 

Var det de rigtige vindere?

– Jeg synes, Patrick Dorgan skulle have vundet, for ham har jeg sateme hørt meget i radioen. Ukendt Kunstner kender jeg ikke rigtig noget til. 

Signe, 22 år, Nørrebro, ingeniørstuderende

Hvad synes du om showet?

– Det var rigtig fedt at komme ind til de billetpriser, men man følte nogle gange, at det mere var for tv-showets skyld end os, der sad i salen. 

Hvad var højdepunktet?

– Jeg synes, det var, da Liss spillede. De gjorde det rigtig godt. 

Hvad var bundskraberen?

– Det var ventetiden mellem indslagene, når der skulle filmes forskellige vinkler. 

Var det de rigtige vindere?

– Ja, det synes jeg. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA