Nyhed

Premiere: Fortabt i Las Vegas

Efter et år i studiet er YouYouYou tilbage og klar med førstesinglen Totally Numb fra deres kommende debutalbum

I morgen udkommer YouYouYou med første single, "Totally Numb", fra deres debutalbum, "A.I.", der udkommer den 2. november. Du kan dog se en eksklusiv premiere på musikvideoen her forneden.

YouYouYou har det seneste års tid barikeret sig i studiet for at blive klar med deres debutalbum, hvoraf "Totally Numb" er den første smagsprøve. Musikvideoen er filmet i Las Vegas, og neonlyset fra Syndens By brænder da også klart igennem skærmen.  

Debutalbummets titel, "A.I" – Artificial Intelligence – repræsenterer de tematikker vi møder på vores menneskelige rejse. Fra kærlighed og religion til teknologi og kunstig intelligens: 

"I dag spiller teknologi en så står rolle i vores liv – vores arbejdsliv, kærlighedsliv – ja selv sexliv med Tinder og internetporno – at det influerer helt enormt på det at være menneske," siger Rasmus Poulsen, der bidrager med en gennemklangende vokal i bandets sjælesøgende musik.


YouYouYou sætter fokus på sci-fi som noget vi lever i lige nu, hvor kunstig intelligens og følelser i dag er forbundet: "Måske er vi allerede der, hvor vi er mere afhængige af teknologien, end den er af os? Som elektroniske musikere er teknologien vores malerpensel, det er den, der muliggør det, vi skaber."

YouYouYou består, udover producer og sanger Rasmus Poulsen af Jonas Kristiansen (trommer, programmering) og Morten Øhlenschlæger (synth, design, visual).

Se "Totally Numb" her:

ANNONCE