x

Interpol ikke fans af YouTube

Interpol ikke fans af YouTube

Interpol spiller med kortene meget tæt på kroppen i forbindelse med udgivelsen af deres kommende album "Our Love To Admire".

Singlen "The Heinrich Manuever" er kommet ud, men derudover er der ikke de store muligheder for at få smagsprøver fra det kommende album.

Men efter at bandet spillede tre nye sange til en koncert i London 15. maj, er en række optagelser dukket op på websiden YouTube, hvilket ikke passer bandet særlig godt.

Til websiden Gigwise siger bandets trommeslager Sam Fogarino, at det er forfærdeligt, at ens musik bliver gengivet i så lav kvalitet.

"Det er flatterende, at folk føler det nødvendigt at få live-udgaverne af disse sange med det samme, men tanken om at få hele vores album på en DV-kassette gennem noget bredbåndskabel er latterlig".

Fogarino fortæller desuden, at YouTube er en af grundene til, at bandet har spillet så få nye numre til de få koncerter, de har spillet på det seneste.

"Når man tænker på alt det arbejde, man har brugt på at producere det album og på at få det til at lyde, som det gør, og på at være begejstret omkring endelig at afsløre det, og så hører man bare larm på YouTube. Vi kan ikke løbe den risiko".

"Our Love To Admire" udsendes 9. juli.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA