x

Vælg Hillarys kampagnesang

Vælg Hillarys kampagnesang

Da Bill Clinton i 1992 blev valgt ind som USAs 42. præsident, skete det til tonerne af "Don't Stop" med Fleetwood Mac, der lod sig gendanne og spillede sangen, da Clinton blev indsat som præsident 20. januar 1993.

Nu er det Hillary Clinton, der har drømmen om at blive præsident, og derfor har hun naturligvis også brug for en sang, der vil få folk til at stemme på hende.

Hun har dog ikke selv kunnet bestemme sig for en enkelt sang, så hun har listet ni sange på sin webside, som hendes støtter kan stemme på.

Hillary er åbenbart både en smule country og en smule rock'n'roll, for både Dixie Chicks og Smash Mouth er på listen, der også inkluderer to sange med U2.

Den største overraskelse er nok den tidligere præsidentfrues kærlighed til Jesus Jones, der netop har fået GAFFA-redaktionens stemme.

Den samlede liste ser ud som følger:

U2 - "City Of Blinding Lights"
U2 - "Beautiful Day"
KT Tunstall - "Suddenly I See"
Smash Mouth - "I'm A Believer"
The Temptations - "Get Ready"
Dixie Chicks - "Ready To Run"
Shania Twain - "Rock This Country!"
Jesus Jones - "Right Here, Right Now"
The Staple Singers - "I'll Take You There"

Og skulle man have et bedre bud, så kan man faktisk også selv komme med forslag. Så mener man, at "When I'm President" med Extreme, "President of What?" med Death Cab for Cutie eller måske "Everybody Wants To Rule The World" med Tears For Fears er bedre egnet, så foreligger muligheden for at gøre Hillary Clinton opmærksom på det.

Vælg Hillary Clintons kampagnesang


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA