x

Adele løfter sløret for sit kommende album

Adele løfter sløret for sit kommende album

Adele har skrevet et åbent brev til sine fans og lagt det på det ud på Twitter og Facebook. I brevet bekræfter hun, at hendes kommende album får titlen "25". Hun undskylder samtidig for den lange ventetid.

Der har længe floreret rygter om, at Adeles næste album ville følge i fodsporene på hendes første to albums "19" og "21", der er navngivet efter den alder, hun havde, da hun skrev og indspillede musikken.

I det åbne brev skriver Adele også om, hvordan hun som barn altid ville være ældre end den alder, hun havde. Hun fortryder også sin manglende evne til at leve i nuet. Hun beskriver det kommende album som en genforening. "Mit sidste album "21" var en break-up-plade, og hvis jeg skal sætte et mærkat på denne her, ville jeg kalde den en genforeningsplade. Jeg bliver genforenet med mig selv. Indhenter det tabte. Gør det godt igen for alting, jeg gjorde og for ting, jeg ikke gjorde". "25" handler om at lære den person, jeg er blevet, at kende. Og jeg er ked af, at det tog så lang tid, men I ved, livet skete."

Det forlyder at Adeles kommende album "25" udkommer i november, men det er endnu ikke bekræftet.

Hør Adeles sang "Someone Like You" fra det storsælgende album "21" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA