x

Hør Isam B's nye single, Faking A Smile

Hør Isam B's nye single, Faking A Smile

Outlandish-forsangeren Isam B's andet soloudspil, der denne gang er på engelsk, udkommer i 2016 under titlen "Lost For Words". Første single derfra er den følsomme "Faking A Smile", som du nu kan høre herunder. 

"Faking A Smile" handler om at turde at vise sin sårbarhed og ikke prøve at fremstå perfekt. 

"At forsøge at få det hele til at fremstå perfekt er med til at opretholde en slags illusion om, hvad der er normalt. Jeg synes ikke, det er svagt at vise sårbarhed. Det er faktisk nærmere et tegn på styrke," siger Isam B om sangen. 

Isam B er anerkendt for sine stærke historier og humanitære budskaber, og det kommende album bliver ingen undtagelse.  "Lost For Words" er en fortælling om livets rejse på godt og ondt i skæbnefælleskab med andre. En fortælling, som forfatteren selv er stolt af. 

"Jeg har faktisk fulgt mit hjerte og er rigtig glad for de historier, jeg har i sinde at fortælle med sangene," siger han. 

I 2007 forsøgte Isam B sig som solist på det dansksprogede album "Institution", der fik en varm modtagelse for blandt andet sangen "I Danmark Er Jeg Født" og rosende ord fra GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der blandt andet skrev: 

"Det er ikke nogen nyhed, at Isam besidder en meget smuk, fyldig og nuancerig soulstemme, men han er også en udmærket tekstforfatter. (...) Køb to eksemplarer og forær det ene til Pia Kjærsgaard."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA