x

Hør Fallulahs personlige Knæk Cancer-støttesang

Hør Fallulahs personlige Knæk Cancer-støttesang

I dag udgiver Fallulah sin sang "Sorrow Is A Shadow", som hun skal spille i morgen til Knæk Cancer-showet, der sendes på TV2.

Udover at hjælpe med at gøre opmærksom på sygdommen er sangen også skrevet som Fallulahs personlige fortælling. Sammen med sangen har hun på sin Facebook-side delt den rørende historie om sin far, som hun mistede til sygdommen, da hun var ganske ung. 

Vi gengiver teksten her:

"Da jeg var 9 år gammel, mistede jeg min far. Han fik cancer i endetarmen, og det blev ikke opdaget første gang, han gik til lægen med smerter. Da det senere blev opdaget, var det desværre for sent at redde ham, men man prøvede. Der gik 6 måneder med ture ind og ud af Amager Hospital. Jeg sad på gulvet med mit legetøj og lektier og kiggede op på min far i sygesengen, som han lå der helt svundet ind til en anden og skrøbeligere version af sig selv. Nogle gange gav han mig penge til at rende i hospitalskiosken, hvor jeg købte kulørte blade og en kæmpe-flødebolle. Han var bange for at dø og fortalte min mor, at han mest af alt var ked af, at han ikke ville se mig og min bror vokse op. 

Den sidste gang jeg så ham stak han mig et stort smil fra sin seng, inden jeg tog min mor i hånden og traskede ned ad de lange hospitalsgange der lugtede af rensesprit og gamle mennesker. Der er ikke gået en dag siden, hvor jeg ikke har tænkt på ham.

I meget lang tid var jeg bange for sorgen, den skulle ikke mærkes. Men den var der jo, uanset hvor meget jeg dansede rundt i cirkler om den. Nu får den lov at eksistere, og jeg vil ikke længere lade være at tale om den, for den minder mig jo om en person, jeg savner og elsker helt utrolig meget. Den har, som min far, været med til at forme mig og minder mig konstant om at sætte pris på de gode mennesker omkring mig. På de små hverdagsagtige oplevelser. På et smil.

Den her sang er til alle der har mistet eller haft kræft tæt inde på livet.

Lad os sparke den forbandede sygdom hårdt lige i måsen og sammen donere en masse penge i kampen for at finde en kur. Selv om det nok er urealistisk at tro, at vi helt kan udrydde den, kan vi i hvert fald gøre vores bedste for, at så få som muligt skal miste en elsket til sygdommen.

Kærligst 
Fallulah"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA