x

Jacob Bellens på vej med album og turné – hør ny single

Jacob Bellens på vej med album og turné – hør ny single

Murder- og I Got You On Tape-frontmand Jacob Bellens er en yderst produktiv mand. Hans tredje soloalbum, "Polyester Skin", udkommer den 5. februar, og en måned senere drager han på en omfattende Danmarksturné. Allerede i dag får vi lov at smage på de nye album med førstesinglen "Ace of Spades". 

"Polyester Skin" er Bellens' første udgivelse på et internationalt pladeselskab, nemlig HFN Music i Hamburg, der også udgiver for blandt andre Trentemøller og Reptile Youth. Derfor drager han også på turné i udlandet, inden han runder af hjemme i det danske. 

"Polyester Skin" kommer til at bestå af sprøde, elektroniske pop-produktioner og Jacob Bellens særegne vokal og tæller desuden gæstemusikere som Tomas Høffding (WhoMadeWho), Jakob Høyer (The Raveonettes, Trentemøller med flere) og Nils Grøndahl (Under Byen med flere). Albummet er et produkt af to års samarbejde med producer og dj Kasper Bjørke, som også ved flere lejligheder har arbejdet sammen med Bellens. 

Også på "Polyester Skin" kan vi forvente Bellens legesyge eksperimenteren. For bare et år siden udgav Bellens sit andet soloalbum med samme titel som P6 Beat-favoritten "My Convictions", der fik fire stjerner af GAFFAs anmelder og ordene: "Man fornemmer det allerede på titlen, at manden denne gang gemmer sig mindre end tidligere – rent lyrisk er der således mere på spil end nogensinde, og det er spændende at få et indblik i, hvad der rører sig og fylder i sanger/sangskriveren."

Jacob Bellens forårsturné 2016:

30/3: Aalborg, Studenterhuset

31/3: Aarhus, Voxhall

1/4: Kolding, Godset

2/4: Odense, Posten

8/4: Vordingborg, Stars

9/4: København, Store Vega

14/4: Vejle, Bygningen

15/4: Aabenraa, Nygadehuset

16/4: Sønderborg, Sønderborghus

20/4: Esbjerg, Tobakken

21/4: Herning, Fermaten

22/4: Horsens, Kulisselageret

Hør den nye single, "Ace of Spades" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA