x

Portishead giver koncerter

Portishead giver koncerter

Det er efterhånden ti år siden, Portishead udsendte deres andet studiealbum, så at kalde det kommende tredje album fra gruppen længeventet er vel nærmest en underdrivelse af karat.

Rygter vil vide, at gruppens tre medlemmer dog fortsat arbejder på en plade, men der vides endnu intet om, hvornår man kan forvente at høre nyt fra trioen.

I samme periode har det været yderst sparsomt med koncertoptrædener, men nu kan websiden Drowned In Sound afsløre, at Portishead skal stå for programmet til arrangementet Nightmare Before Christmas, hvor de også selv skal spille.

Koncerten er festivalen All Tomorrow's Parties' vinterarrangement, der afvikles i dagene 7. - 9. december. Gruppen skal fungere som kuratorer, hvilket betyder, de står for at udvælge de øvrige navne til festivalen.

Portishead har endnu ikke afsløret, hvem der skal deltage i deres festival. Men om deres egen optræden fortæller de på deres officielle webside, at de vil spille nyt materiale til koncerterne, så mon ikke det alene er nok til at sælge billetter til festivalen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA