x

Suede kommer til Danmark

Suede kommer til Danmark

Britpopbandet Suede er snart aktuelle med et kombineret album og film, når de den 22. januar udgiver "Night Thoughts". I den anledning kommer de blandt andet til Danmark for at give en helt unik koncert. Det sker den 1. februar, når bandet spiller i DR Koncerthuset.

Kvintetten vil her spille hele det nye album live, mens den tilhørende film kører på bagtæppet, inden de i koncertens anden halvdel vil spille et traditionelt sæt med plads til alle de store hits.

På det nye album medvirker et stort strygerorkester, og albummet er produceret af Ed Buller, der stod bag Suedes store 90'er-plader og deres comebackalbum i 2013. Selve filmen er skabt af den roste fotograf og instruktør Roger Sargent, der også har instrueret den roste The Libertines-dokumentar, "There Are No Innocent Bystanders".

Der tages hul på et nyt kapitel i Suedes historie, og det bliver en helt unik mulighed for at opleve "Night Thoughts" live i sin helhed plus alle klassikerne. Det sker alt sammen når Suede giver koncert i DR Koncerthuset, hvor også filmen "Night Thoughts" får sin danske premiere.

Suede (UK)

DR Koncerthuset, Koncertsalen, København

Mandag den 1. februar 2016

GAFFA Plus-medlemmer kan købe billetter i presale her fra torsdag den 29. oktober klokken 10 før det officielle salg åbner dagen efter. Bliv gratis GAFFA Plus-medlem her.

Se traileren til "Night Thoughts" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA