Albumaktuelle Seinabo Sey giver koncert i København

Albumaktuelle Seinabo Sey giver koncert i København

Den svenske soulsangerinde Seinabo Sey har storhittet med sangen "Younger", der også er blevet remixet af den norske dj Kygo. Til vinter melder hun sin ankomst i København, når hun giver koncert i Lille Vega den 21. februar.

Seinabo Sey har i løbet af det sidste års tid turneret med sin to ep'er "For Maudo" og "For Madeleine" og opbygget forventning til debutalbummet "Pretend" på grund af sine koncerter i Vega, på Roskilde Festival og Vanguard Festival. Debutalbummet "Pretend", der udkom i fredags, indeholder blandt andet de storhittende singler "Younger", "Hard Time" og "Pistols At The Dawn". Albummet fik fire stjerner af GAFFAs anmelder.

"Pretend" er et soulfyldt popalbum fyldt med nyskabende melodier, der tegner et billede af meget virkelige øjeblikke:

"Det her album er på alle måder en refleksion af mit liv. Det beskriver alt, som jeg har været igennem", fortæller Seinabo. Sangene dokumenterer sangerindens liv indtil nu.

"I takt med at jeg har lyttet albummet igennem, er det gået op for mig, at jeg forsøger at være rådgivende igennem mine tekster", forklarer hun. "Der er altid en eller anden morale i slutningen af mine sange – og det er lige så meget ofte et råd til mig selv".

Seinabo Sey (SE)

Søndag den 21. februar 2016

Lille Vega, København

Forsalget starter fredag d. 30. oktober via GAFFA Live

Lyt til hittet "Younger" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA