x

Ny dokumentar om Lars H.U.G. lige om hjørnet – se trailer

Ny dokumentar om Lars H.U.G. lige om hjørnet – se trailer

Filmen "Hugland" er en dokumentar om tilblivelsen af Lars H.U.G's album "10 sekunders stilhed", der udkom sidste år og var hans første dansksprogede soloalbum i 22 år efter 1992'er-albummet "Blidt Over Dig". Der var ved udgivelsen 11 år tilbage til hans sidste engelsksprogede album, "Save Me From This Rock'n'Roll".

"10 Sekunders Stilhed" er produktet af fire års hårdt arbejde, H.U.G's velkendte eksperimenterende fremgangsmåde, forventninger, kaos og kreativitet, der langt om længe har båret frugt. Albummet førte også til en række yderst veloplagte koncerter på landets største scener – herunder en af årets mest omtalte og anmelderroste koncerter på Roskilde Festival.

Albummet er kommet til verden i samarbejde med H.U.G's faste medmusikant og selvudnævnte livvagt, Povl Kristian. "Hugland" fortæller om alle op- og nedturene undervejs i processen og er ikke mindst en skildring af det til tider ambivalente, men ikke desto mindre ubrydelige kreative samarbejde og venskab mellem den legendariske Kliché-frontmand og hans trofaste bandkammerat. 

"Hugland" får premiere på CPH:DOX-festivalens åbningsdag den 5. november og bliver vist i biografer over hele landet fra januar måned. Billetter kan købes her.

Se traileren til "Hugland" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA