x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Minimalistisk house på Regnbuen

Weekenden skydes i gang på det aarhusianske spillested Double Rainbow, hvor der er fornemt besøg fra Amsterdams elektroniske musikscene. Hollandske Hunee er aftenens hovednavn, og der vil blive disket op med minimalistisk house af fornem kvalitet. Musikken har undertoner af drømmende elementer, så der er rig mulighed for indlevelse på dansegulvet. Men kom tidligt, for der er naturligvis en række supportnavne, som skyder festen i gang, blandt andet leveret af Manmade Deejay.

Hvad: Regelbau #9

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår. 30. oktober fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Vær nu sød at danse i Kødbyen

Den københavnske spillested KB18 beliggende i industrikvarteret, Kødbyen byder fredag aften op til dans, hvor en række prominente gæster fra Tyskland og Storbritannien sætter gang i lydsystemet. Tyske The Glitz og Andreas Henneberg fra Voltage Music og Ideal Audio er blandt andre at finde bag pulten med selskab fra britiske Glen C Geist. Musikken er i det tungere hjørne, udgjort af tech house, deep house og techno, så der er ingen undskylding for ikke at lade sig medrive.

Hvad: Tanzen Bitte

Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 30. oktober – kl. 23.55-09.00

Hvordan: Facebook-event

 

Red Bull Academy rykker ind på Rust

Red Bull Academy & Rust Natklub har på fredag inviteret den walisiskfødte producer og dj Doc Daneeka til København. Publikum kan se frem til en sublim sonisk rejse, der forener klassisk house med genrer som garage og UK funky. Doc Daneekas fantastiske og flersidige udgivelser er både udkommet på Modeselektor, 50Weapons-label og producerens eget pladeselskab Ten Thousand Yen, og hvis der er én rød tråd i Doc Daneekas virke, så er det uforudsigeligheden. Den tidligere Red Bull Music Academy-deltager tøver nemlig ikke med at forene den stilsikre house og techno med indflydelser fra garage og meget andet.

Hvad: Red Bull Academy & Rust: Doc Daneeka

Hvor: Rust Natklub, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 30. oktober fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Glem ikke Halloween

På lørdag må man ikke glemme, at den uhyggelige årstid Halloween igen indtager alverdens fester. Den amerikanske årstid har de seneste år gjort sit indtog i de danske traditioner, og på lørdag fyrer Pub Crawl Copenhagen op for en ekstraordinær uhyggelig pubcrawl. Mødestedet er Nyhavn, hvor de fremmødte vil blive ført rundt i Københavns natteliv, og selvom du måske i forvejen er bekendt med dette, er der ingen undskyldning for at møde folk fra de varme lande. Udklædning er ikke et krav, men det er jo Halloween, så hvorfor ikke?

Hvad: Pub Crawl Copenhagen – Halloween Edition

Hvor: Nyhavn, Kbh. K

Hvornår: 31. oktober fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Uhyggelig elektronik på Culture Box

Det er ikke kun Pub Crawl Copenhagen, der skruer op for uhyggen, for på lørdag åbner den københavnske natklub Culture Box også dørene til den grumme elektronik. Der er traditionen tro et hav af dj's bag lydsystemet, hvor blandt andre Mashti & Jean Von Baden skyder tunge lyde ud igennem højtalerne. Også Bongo & Pusk og Daniel San vil være at finde bag lydbilledet, så programmet kører derfor på højtryk. Læs mere om programmet her.

Hvad: Halloween 2015

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K

Hvornår: 31. oktober fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Slagteriet inviterer til fødselsdagsfest

Odenses natklub Slagteriet har nu eksisteret i 2 år, og det skal naturligvis fejres. Uhyggen er dog denne aften lagt på hylden, til fordel for fødselsdagsfesten, som løber af stablen kl. 22.00 for de særligt indbudte. Det står dog ikke i vejen for, at byens godtfolk også kan tage del i festen, da dørene officielt åbnes en time senere med en times fri bar. Alle er velkomne – også dem i uhyggelige kostumer.

Hvad: Slagteriets 2 Års Fødselsdag

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense

Hvornår: 31. oktober fra kl. 22.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA