x

bob hund kommer til Danmark - låner instrumenter igen

bob hund kommer til Danmark - låner instrumenter igen

For små to år siden solgte den svenske indieseptet bob hund alt deres musikalske udstyr, og de har sidenhen hutlet sig gennem deres livekoncerter ved at inddrage publikum på en helt ny måde – koncerterne bliver nemlig kun blevet gennemført, hvis velvillige sjæle har lånt bandet det nødvendige udstyr. Dette særegne initiativ fortsætter bob hund med, når de den 23. og 24. januar gæster henholdsvis VoxHall i Aarhus og Posten i Odense til endnu en omgang "lån os dit gear"-koncerter.

For at sikre sig, der bliver udlånt det nødvendige udstyr til de to koncerter, har bob hund gjort deres tekniske rider frit tilgængelig for offentligheden, og ud over almindelige ting som guitarer og forstærkere efterspørger bandet også en lyd- og lystekniker, et scenetæppe og en robust stol. Den fulde rider kan blandt andet ses på VoxHalls hjemmeside, og vil man hjælpe kan man skrive til enten [email protected] eller [email protected] for at yde sin støtte.

Bob hund har tidligere i år gæstet Danmark ad to omgange, hvor koncerternes afvikling også afhang af publikums lyst til at låne bandet udstyret. På dette års Roskilde Festival proklamerede den karismatiske forsanger Thomas Öberg: "Intet tilhører bob hund, og vi har lånt vores instrumenter i København og på et gymnasium i Skåne", men det skulle vise sig, det ikke hindrede bandet i at levere en femstjernet præstation. Læs anmeldelsen af den koncert her.

Nyd bob hund med "Tinnitus i hjärtat" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA