x

Vandt du Rufus Wainwright?

Vandt du Rufus Wainwright?

Rufus Wainwright er tilbage med sit femte album, ”Release The Stars”. Et album, der som vanligt byder på uhyre velarrangeret og elegant, småpompøs popmusik med Rufus’ markante, lyse vibratostemme i front for et lydbillede præget af formfuldendte strygere og blæsere og stor inspiration fra både opera og anden klassisk musik og en række af de helt store croonere gennem tiden. Og vanen tro med visse homoerotiske undertoner i teksterne.

På GAFFA-kontoret er der generel enighed om, at Rufus Wainwright er en af tidens allermest spændende kunstnere, så derfor kan du læse et stort interview med ham i GAFFAs juninummer, der er på gaden nu. Og derfor kan du vinde det nedenfor.

”Release The Stars” har generelt fået fremragende anmeldelser, også i GAFFA, hvor Finn P. Madsen uddeler 5 ud af 6 stjerner og blandt andet skriver:
”... Elegancen er stadig tilstedeværende på uafrystelig vis, når hele Wainwrights musikalske løbebane kulminerer som en helhed. ”Do I Disappoint You?” åbner som et kæmpe ”take” på Richard Wagner med et imponerende orkestralt overflødighedshorn bestående af strygere, blæsere og højtravende kor. Balladen ”I'm Not Ready For Love” er Wainwright i det ultra-følsomme hjørne og hører til blandt hans smukkeste nogensinde, og den bliver forløst med et piano, hvor tonerne falder som dråber til et nøje afstemt kor bestående af Joan Wasser (Joan As A Police Woman), Teddy Thompson og Jenni Muldaur.”

Som sagt kunne du vinde Rufus Wainwrights nye album. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Kate McGarrigle.

De heldige vindere, som modtager deres cd i allernærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Robin Hansen
7100 Vejle

Peter Nielsen
8860 Ulstrup

Mie Hilstrøm
2880 Bagsværd

Michael Sørensen
5450 Otterup

Ester Holm
8600 Silkeborg

Casper Reichelt
2500 Valby

Rasmus Bækgaard
2860 Søborg

Jesper Knox
9000 Aalborg

Yasin Bilgic
2620 Albertslund

Sara Stegger Ledaal
8210 Århus V.

Rufus Wainwrights hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA