x

Klag over dårlig koncertoplevelse

Klag over dårlig koncertoplevelse

I takt med at billetpriserne til koncerter herhjemme stiger, stiger publikums forventninger også om at få en ordentlig oplevelse. Får man ikke det, er det faktisk muligt at klage til Forbrugerstyrelsen.

I en artikel i 24 Timer i dag fremgår det, at Forbrugerstyrelsen kan bruges til at klage over dårlige koncertoplevelser, hvor man som forbruger føler, at man ikke har fået det, man har betalt for.

Til avisen siger fuldmægtig Henrik L. Sedemark:

"Vi kan ikke tage hensyn til de kulturelle eller æstetiske kvaliteter i en koncert, men hvis man har generelle klagepunkter, er man velkommen til at klage".

Sedemark understreger, at man ikke kan få pengene tilbage, hvis kunstneren har leveret en ringe koncert. Men havde man eksempelvis købt billet til en siddeplads for efterfølgende at blive spist af med en ståplads, er der grundlag for en klage.

I artiklen nævnes tre klagesager, hvor forbrugerne to gange har fået medhold, og en fjerde sag om Madonna-koncerten i Horsens, der endnu ikke er blevet afgjort.

For at Forbrugerstyrelsen kan tage ens klagesag, skal der dog være tale om en sag på over 800 kroner. Det er dog muligt at samle flere billetkøb i en samlet sag og på den måde lave en fælles klage, hvis man er flere, der er utilfreds over en koncertoplevelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA