x

Nyt GAFFA er på gaden – med stort Rasmus Seebach-interview

Nyt GAFFA er på gaden – med stort Rasmus Seebach-interview

Så er GAFFAs novembernummer på gaden. 84 sider sprængfyldt med interviews, nyheder, temaartikler, anmeldelser, koncertkalender og meget mere. Du kan nu læse bladet online eller finde det på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig.

Månedens hovedhistorie er et stort interview med Rasmus Seebach, som er lige om hjørnet med sit fjerde album, "Verden Ka' Vente". Et udspil, som blandt andet handler om, at man nogle gange skal lægge mobilerne væk og være sammen med den eller dem, man elsker. 

Desuden kan du læse interviews med følgende navne:

El Vy er et sideprojekt for The Nationals sanger Matt Berninger og Brent Knopffra bandet Menomena – og aktuelle med både album og dansk koncert.

James Bond er tilbage. Vi fejrer "Spectre"-filmen ved at anmelde samtlige Bond-temasange gennem årene – naturligvis efter skalaen 001-006 stjerner.

Raske Penge er efter mange singler klar med intet mindre end et tredobbelt vinylalbum. Vi har talt med dancehall-stjernen, der blandt andet fortæller sin uforbeholdne mening om fænomenet fri hash – og andre stoffer.

Major Lazer har for nylig givet en udsolgt koncert i Forum. Ved den lejlighed talte vi med Diplo og resten af gruppen bag et af årets allerstørste internationale hits.

Du kan også møde Bon Homme & LydmorHôn, Sophie Auster, Danni Toma, se bogaktuelle Niarn svare på læsernes spørgsmål, se Vild Med Dans- og Tomgang-aktuelle Sarah Grünewald fortælle om sin musiksmag og meget mere. 

Find GAFFA på en café, et bibliotek, et spillested eller en anden kulturinstitution nær dig eller læs bladet online. Du kan også få GAFFA sendt direkte til døren hver måned for kun kr. 29,-: tilmeld dig GAFFA Guld her. Rigtig god fornøjelse med novemberudgaven af GAFFA!

Hør en playliste med kunstnerne, vi skriver om i dette nummer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA