x

David Sylvian gæster Det Kongelige Teater

David Sylvian gæster Det Kongelige Teater

Besøger man David Sylvians officielle webside, kan man se hans turnéplan for 2007, og her figurerer der en dato for en koncert i Det Kongelige Teater i København.

Den engelske sanger, komponist og guitarist kom først i offentlighedens søgelys med bandet Japan, der fra '78 til '81 nåede at udsende fem studieplader. Japan blev kortvarigt gendannet i 1991 og udsendte albummet "Rain Tree Crow" under gruppenavnet Rain Tree Crow, men ellers har Sylvian primært fokuseret på sin solokarriere siden bruddet med gruppen.

Denne solokarriere har blandt andet budt på kollaborationer med Ryuichi Sakamoto, Holger Czukay (fra Can) og Robert Fripp (fra King Crimson), og undervejs har navne som Stina Nordenstam, Talvin Singh og Chris Minh Doky optrådt på Sylvians plader.

David Sylvian har aldrig optrådt i Danmark hverken som solist eller med Japan, og derfor bliver den annoncerede koncert i Det Kongelige Teater en enestående mulighed for at opleve den engelske musiker, der senere på året forventes at udsende albummet "When Loud Weather Buffeted Naoshima".

Det har desværre ikke været muligt at få bekræftet David Sylvians optræden af Det Kongelige Teater, og der er derfor heller ingen information omkring billetsalg. Men vi følger naturligvis op på sagen, når der foreligger mere information om den kommende koncert.

DavidSylvian.com


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA