x

Volbeat annoncerer to danske festivalkoncerter i 2016

Volbeat annoncerer to danske festivalkoncerter i 2016

I fredags kunne vi fortælle, at Tinderbox havde føjet flere navne til 2016-programmet, blandt andet The National, The 1975 og Dizzy Mizz Lizzy. Nu løfter de sløret for yderligere to danske navne. Volbeat indtager Tusindsårsskoven, og de får selskab af The Minds of 99.

Der blev skrevet danmarkshistorie, sidst Volbeat gæstede Fyn, hvor de spillede foran 37.000 begejstrede fans til den største enkeltstående koncert med et dansk navn nogensinde. På nuværende tidspunkt arbejder bandet benhårdt på at skrive sange til et kommende album, så mon ikke de kommer med på scenen, når de til sommer endnu engang vil forvandle Tusindårsskoven til et inferno af ild, fyrværkeri og hårdtslående rock'n'roll. Volbeat lukker fredagens program.

Der er sket rigtig meget med The Minds of 99, siden de i 2013 vandt DR's KarriereKanonen. Deres single "Det er Knud som er død" blev P3's Uundgåelige, og i kølvandet kom flotte anmeldelser og musikpriser. Bandet er aktuelle med deres andet album "Liber", og med singlen "Stjerner på himlen" som P3's Uundgåelige fortsætter deres succes.

"Det er svært at bevare pessimismen efter bekræftelsen af Volbeat. Vi forsøgte i meget lang tid at lave en aftale med bandet til den første udgave af Tinderbox, men ønsket om at lave et eget show gjorde det ikke muligt. Derfor tjener det bandet til ære, at de har indvilget i at vende tilbage – og det er kæmpestort for os, at det er lykkedes at få aftalen i hus i betragtning af den store efterspørgsel på dem", udtaler festivalchef Brian Nielsen.

Det er imidlertid ikke kun den fynske festival, der kan præsentere Volbeat til næste år. Også Nibe Festival kan præsentere Volbeat som hovednavn på næste års festival. Bandet har ikke spillet på Nibe siden 2008. Festivalkoncerten bliver den eneste sommerkoncert i Jylland for rockbandet. Billetsalget er i gang. Volbeat spiller på Nibe onsdag d. 29. juni 2016. Det bliver en sommer i festivalernes tegn for Volbeat, der også er hovednavn på den store tyske festival Rock am Ring/Rock im Park 2016, hvor de topper plakaten på linje med Red Hot Chil Peppers og Black Sabbath.

Tinderbox: Salg af partoutbilletter er allerede i gang, og fra idag, mandag d. 2. november kl. 10:00, åbnes salget af endagsbilletter. Billetter købes via www.tinderbox.dk

Billetter til Nibe Festival kan købes via www.nibefestival.dk

Hør "Fallen" med Volbeat her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA