x

Love Shop-album genudgives

Love Shop-album genudgives

Sidste år udsendte Sony Ballet Mécanique-albummet "The Icecold Waters Of The Egocentric Calculation" som første kapital i deres Rewind-serie, hvor de vil genudgive klassiske danske rockplader.

Der er flere faktorer involveret i udvælgelsen af plader til genudgivelse, men en af dem er muligheden for at spække den nye udgave med masser af ekstra materiale, hvilket blev gjort med den førnævnte plade, og det er bestemt også tilfældet for den kommende genudgivelse af Love Shop-albummet "Go!" fra 1997.

Udgivelsen falder sammen med ti-året for udgivelsen, men i en pressemeddelelse fremgår det, at det i lige så høj grad var muligheden for at vedlægge en bonus-cd med hele tyve sange, der var en afgørende faktor.

Ekstramaterialet spænder så vidt som fra Love Shops optræden til forestillingen "Lipstick Killer" på Århus Teater, til Jens Unmacks demo version af "Love Goes On Forever", Love Shops version af "Langebro" fra Gasolin'-hyldestpladen "Fi Fi Dong", outtakes fra "Go!" og meget mere. Hertil kommer en fyldig booklet med syrede billeder samt Love Shops historie, på godt og ondt.

Bandet selv har været involveret i både udvælgelse af album, ekstra tracks samt den videre bearbejdning og mastering af det nye (gamle) materiale.

"Go! 1997-2007" udsendes 28. maj på ti-års-dagen for udgivelsen af den oprindelige plade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA