Nyhed

Guide: Her er weekendens bedste fester

Londons undergrund kommer til København, der er hemmeligheder i Aarhus, som ingen kender til, og så er der fest i Danmarks bermudatrekant

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

London-duo tænder op i Culture Box


Weekenden skydes i gang på den københavnske natklub Culture Box, hvor London-duoen Dusky aflægger sit fornemme besøg. Som selverklærede ledere af Londons elektroniske undergrund har Dusky lagt godt i kakkelovnen til den bastung fest med udspring omkring den melodiske house. De får naturligvis følgeskab af en række spændende gæster, blandt andre fra danske Tim Andresen, der samtidig er en prominent herre inde for det danske elektroniske miljø. Der er derfor rigeligt at give sig i kast med, så glem ikke at ankomme tidligt. Læs mere om arrangementet lige her.

Hvad: Culture Box presents Dusky

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54a, Kbh. K


Hvornår: 6. november fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event


 

Hemmeligheder under Regnbuen

I virkeligheden er der ikke så meget at sige. Fredag aften kickstartes en begivenhedsrig weekend på den aarhusianske natklub Double Rainbow, der fortsætter helt indtil søndag morgen. Men da Double Rainbow har valgt at holde alt hemmeligt, er der ikke andet for end at gå derned og se, hvad natklubben disker op med. Mon ikke weekenden vil byde på et par musikalske overraskelser?


Hvad: Secrets

Hvor: Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, Aarhus C

Hvornår. 6-8. november


Hvordan: Facebook-event

 

Lørdagen er noget helt specielt på Slagteriet


Ugens vigtigste dag fejres på natklubben Slagteriet i Odense, der ikke lader sig begrænse at det gængse dj-program. Foruden releasefesten for Absolut Vodkas Electrik-udgave, aflægger musiker og tv-personlighed Thomas Madvig desuden besøg. Kendt fra den danske klubscene samt Danmarks medieland vil Madvig stå bag lydsystemet, hvor der vil blive skudt dansable rytmer ud gennem højtalerne.

Hvad: Saturdays

Hvor: Slagteriet, Rugårdsvej 5, Odense


Hvornår: 7. november fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event


 

Trekantsrabalder i Fredericia

Du behøver ikke søge til landets storbyer for at feste i weekenden. På lørdag diskes der op for fest i trekantsområdet, nærmere betegnet på Ungdommens Hus i Fredericia, hvor der allerede fra middag sættes gang i lydsystemet. Det er dog ikke et krav at gå i gang allerede fra morgenstunden, da programmet fortsætter til de sene aftentimer. Målet er at samle musik fra de tre byer, der kendetegner det famøse trekantsområde, netop Fredericia, Middelfart og Kolding, og i det omfattende program findes blandt andre Marvelous Mosell.


Hvad: Trekants Rabalder Vol. 1

Hvor: Ungdommens Hus Fredericia

Hvornår: 7. november fra kl. 12.00


Hvordan: Facebook-event

 


Rekonstruktion i Kødbyen

På det københavnske spillested og natklub KB18 i Kødbyen, står svenske Christian Smith på lørdag bag det musikalske lydbillede. Efter kun få år i søgelyset som producer og dj har herren allerede opbygget sig et imponerende cv, der har bragt ham rundt på alverdens klubber. Med sin varierende techno trykker han gang i dansegulvet med hjælp fra en danske dj's, som alle uden tvivl vil bidrage ligeligt, så festen kan fortsætte til den lyse morgen.

Hvad: ReConstruct: Christian Smith


Hvor: KB18, Kødboderne 18, Kbh. V

Hvornår: 7. november – kl. 23.55-08.00

Hvordan: Facebook-event

 


Privatfesterne vender tilbage


Der er nogle, der savner privatfesterne. Festerne er rykket ind på klubberne og spillestederne, men på lørdag vender de nostalgiske privatfester tilbage, som vi kender dem fra gymnasietiden og folkeskolen. Festfællesskabet Nitely står bag arrangementet, og har i dagens anledning lejet nogle pompøse lokaler på Sigurdsgade på Nørrebro, og selvom festen er privat, er alle velkomne.

Hvad: Vi elsker privatfester!

Hvor: Sigurdsgade 39, Kbh. N


Hvornår: 7. november fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 


Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]

ANNONCE