x

Initiativgruppe arbejder for fælles musikhus i Århus

Initiativgruppe arbejder for fælles musikhus i Århus

Med Spot Festivals begyndelse om en uge og både veloverståede George Michael-koncerter og den meget omtalte Puls Festival må man sige, at der har været særdeles meget fokus på musik i Århus på det seneste.

Seneste tiltag i Smilets By er initiativgruppen Musikby Århus, der nu indkalder til et stormøde planlagt til afholdelse ultimo juni, hvor det er tanken både at arbejde videre med indholdet af Musikbyen og med organiseringen bag og dermed med stiftelse af en egentlig forening, hvis formål skal være at arbejde for skabelsen af et fælles hus som platform for styrkelsen af den professionelle musikbranche i Århus.

Det sidste halve år har en arbejdsgruppe bestående af Poul Krebs, Søren Sko, Poul Martin Bonde (Transistor Music), Jesper Mardahl (GAFFA og MusicManagement/Århus), Helle Rysholt og Peter Sand (Train) holdt en række møder om et sådant musikkens hus i Århus.

Gruppen har kontaktet en lang række af de markante spillere på scenen i Århus - bands som TV-2 og Nephew, bookingfirmaet Skandinavian, pladeselskabet RecArt, lydudlejningsfirmaet Soundforce, lydspecialisterne hos AB Lyddesign, Henning Winther (arrangør Århus Took It), Jens G. Nielsen (A&R - Sony BMG), instrumentimportøren Cyberfarm med flere – og alle meget positive over for ideen om være del af et hus for den rytmiske musik i Århus.

Arbejdsgruppen har sideløbende også taget nogle indledende kontakter til potentielle investorer/entreprenører – og også her er der stor interesse for at være en del af projektet.

For mere information om det nye initiativ kontakt Jesper Mardahl ([email protected]).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA