x

Foo Fighters opfylder 1000 fans' største ønske

Foo Fighters opfylder 1000 fans' største ønske

For et par måneder siden samledes et tusind hengivne italienske fans fra byen Cesena sig for at lave en video, der skulle lokke Foo Fighters til byen for at give koncert.

Videoen bestod af de mange fans, der sammen spillede 1999-singlen "Learn To Fly", komplet med hundredevis af både sangere, trommeslagere, guitarister og bassister. Det hele var iværksat af en halv snes fans, der organiserede den hurtigt virale video som en kampagne under navnet "Rockin' 1000".

Tirsdag aften fik de tusind hårdtarbejdende fans deres ønske opfyldt, da Dave Grohl og resten af bandet, med ry som verdens flinkeste rockband, trådte på scenen i Cesena og spillede en fuld, 27 numre lang koncert med coverversioner og gæsteoptrædener fra nogle af filmmagerne. 

På optagelser fra koncerten er det tydeligt at se, at bandet, italesat af forsanger Dave Grohl, har været meget rørt over publikums indsats. 

"At se jer synge vores sang til hele fucking verden, til mig, det er det bedste øjeblik i mit liv," sagde han og fortsatte, "Selvfølgelig kunne vi ikke sige nej, vi var nødt til at komme. I fangede os, vi var nødt til at komme hertil."

Du kan se den virale video herunder samt Dave Grohls rørte takketale under koncerten. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA