x

Hør single: Coldplay udgiver nyt album inden jul

Hør single: Coldplay udgiver nyt album inden jul

Der har floreret rygter om, at Coldplays syvende studiealbum var lige om hjørnet. Disse rygter er nu blevet bekræftet. Coldplay annoncerer i dag, at deres kommende album "A Head Full Of Dreams" udkommer fredag den 4. december i hele verden. Forud for albummet kommer første single "Adventure Of A Lifetime", der er på gaden nu.

Albummet, der er indspillet i Malibu, Los Angeles og London, er produceret af den norske duo Stargate sammen med Coldplays faste samarbejdspartner Rik Simpson.

Dette album har flere gæsteoptrædener end noget tidligere album fra Coldplay, og de har denne gang blandt andet haft Beyoncé, Noel Gallagher og Tove Lo med i studiet.

"A Head Full Of Dreams" er opfølger til bandets album "Ghosts Stories", der udkom i 2014. Coldplay valgte at gå direkte i studiet og inspille "A Head Full Of Dreams" i stedet for at turnere med "Ghosts Stories". Det kommende album er fyldt med energi, hvilket kan høres i den første single "Adventure Of A Lifetime".

Coldplay udtaler, at de aldrig har nydt at lave et album så meget som det her, og de har heller aldrig været så glade som nu for resultatet.

Modsat sidste album planlægger Coldplay denne gang at tage på verdensturné.

Tracklisten til "A Head Full Of Dreams", der udkommer den 4. december, ser sådan ud – hør singleforløberen "Adventure of a Lifetime" nedenfor:

  1. A Head Full Of Dreams
  2. Birds
  3. Hymn For The Weekend
  4. Everglow
  5. Adventure Of A Lifetime
  6. Fun
  7. Kaleidoscope
  8. Army Of One
  9. Amazing Day
  10. Colour Spectrum
  11. Up&Up

Se albumteaseren her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA