x

Lyt: Troels Abrahamsen skyder gang i nyt soloprojekt

Lyt: Troels Abrahamsen skyder gang i nyt soloprojekt

De fleste kender Troels Abrahamsen som forsangeren i Veto, men sanger og sangskriveren er også aktuel med soloprojektet EXEC. Nu udgiver han den første sang "The Explanatory Gap", et nummer, der er båret af smukt spillet klaver og en passioneret, intens sang.

For to år siden satte Troels Abrahamsen sig ved klaveret i sit hjem. Efter at have skrevet musik på computeren med succes i flere år havde han en stor trang til at skifte metode i sin sangskrivning.  

"Siden min barndom har klaveret været en central del af mit virke som musiker. Derfor var det en stor succesoplevelse at sætte mig foran klaveret og have en direkte kontakt med et instrument igen. Det blev en mulighed for mig til at skabe et nyt udgangspunkt, og EXEC er resultatet af den nye metode og min kunstneriske nulstilling," siger Abrahamsen.

"The Explanatory Gap" er første nummer fra solodebutalbummet "The Limber Real", der udkommer den 12. februar 2016.

Det kommende album er indspillet med produceren Mikkel Bolding. Sammen har de brugt mange timer på at finde det rette sted at indspille hver sang for indfange det helt rette udtryk. Hver sang er indspillet en lang række af gange, i forskellige lydstudier og med forskellige lydkilder, og dernæst valgt ud for at finde de bedste øjeblikke.

Lyt til "The Explanatory Gap" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA