if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } The White Stripes til Danmark

Nyhed

The White Stripes til Danmark

15. maj kommer retro-garagerockerne The White Stripes til Vega. Billetsalget starter 24. marts på Billetmaskinen og i TDC-butikker.

Lige siden udgivelsen af "White Blood Cells" i 2001 har The White Stripes været i spidsen for den retrorock-bevægelse, hvor også navne som The Strokes, Black Rebel Motorcykle Club og The Vines befinder sig. Bandet består af Jack (sang, guitar) og Meg White (trommer), som ifølge sig selv er søskende, om end visse medier mener, at de er gift eller har været det. Duoen gav sidste år en fremragende koncert på Roskilde Festival, og hvis den kommende koncert er bare i nærheden af den, så er der virkelig noget at se frem til.

Mandag d. 31 marts udkommer White Stripes’ fjerde studiealbum "Elephant", og to dage før kan du se det anmeldt på GAFFA.dk, ligesom GAFFA april, der er på gaden 3. april, har et stort interview med duoen. Det er i forbindelse med det nye album, at duoen gæster Store Vega i København torsdag d. 15. maj. Billetsalget starter mandag d. 24. marts kl. 10, og de kan købes på www.billetmaskinen.dk, i TDC-butikker landet over og i Sex Beat Records i København.


ANNONCE