x

The Cult klar med nyt album

The Cult klar med nyt album

Ray Manzarek og Robbie Krieger fra The Doors gik i 2002 sammen med Ian Astbury fra The Cult i en slags The Doors-gendannelse, der både i 2006 og 2007 gæstede Danmark under navnet Riders On The Storm.

I 2006 valgte Ian Astbury dog at gendanne sit gamle band, The Cult, der blandt andet gæstede Danmark i juni 2006. Siden da har Astbury forladt Doors-projektet (han er sidenhen blevet erstattet af Brett Scallions, der tidligere sang i bandet Fuel) for at hellige sig The Cult, og nu er der en ny plade på vej fra bandet.

Det kommende album har endnu ikke fået en titel, men det forventes, at det udsendes via Roadrunner Records 25. september.

Pladen produceres af det tidligere Killing Joke-medlem Martin "Youth" Glover, der blandt andet stod bag produktionen af The Verves "Urban Hymns" og såmænd også det kommende (?) Guns N' Roses-album "Chinese Democracy".

Man vil dog snart kunne høre Astburys karakteristiske vokal i en anden sammenhæng. Det er nemlig ham, der synger på UNKLE-singlen "Burn My Shadow" fra deres kommende album.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA