x

Sonic Youth-mand gæster København

Sonic Youth-mand gæster København

Den karismatiske Sonic Youth-bagmand, Lee Ranaldo, gæster med et akustisk solo-show torsdag den 28. januar i Absalon på Sønder Boulevard i København.

Lee Ranaldo har med sin centrale rolle i støj-rockbandet Sonic Youth været med til at inspirere tusindvis af musikere verden over. Sammen med Thurston Moore har Leeværet med til at skubbe til grænserne for, hvordan den elektriske guitar kan og skal lyde.

I kølvandet på Sonic Youths opløsning blev Lee Ranaldo mere og mere aktiv på solo-fronten. Siden 2012 er det således blevet til tre udgivelser, Between the Times and the Tides (2012), Last Night On Earth (2013) og Acoustic Dust (2014) og en lang række koncerter, både solo og hans band The Dust. Han gæstede blandt andet også Roskilde Festival i 2012. GAFFAs musikanmelder Anders Reuss overværede Renaldo på Odeon og kvitterede med fire stjerner. Han skrev blandt andet:

"Og Lee Ranaldo gjorde det strålende. Koncerten varede kun en time inklusive ekstranummer, men kvaliteten var høj hele vejen igennem, selvom de fuldstændigt uforglemmelige øjeblikke udeblev."

Det tegner dog til, at konceten i januar bliver en mere intim oplevelse, end den festivalprægede Roskilde-koncert. Billetter er i salg og kan skaffes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA