x

Kom til koncert med SoKo

Kom til koncert med SoKo

Da billetsalget til koncerterne med den franske sensation SoKo på Loppen og Voxhall gik i gang, varede det ikke længe, inden begge spillesteder kunne smide et stort skilt med ordet Udsolgt op i vinduet.

At SoKo er blevet så kendt i Danmark skyldes makkerparret De Sorte Spejdere på P3, der efter at have opdaget SoKo besluttede sig for at gøre hendes nummer "I'll Kill Her" til et hit. Efterfølgende blev nummeret Ugens Uundgåelige på P3, og efterfølgende igen har sangen været blandt de mest downloadede på iTunes i Danmark.

Nu viser det sig dog, at den populære sangerinde åbner sin danske mini-turné med en koncert 7. juni i Herlev, hvor der fortsat er ledige billetter.

SoKo spiller sin første koncert i Danmark i Herlev Ungdomshus, og da der er tale om en særdeles intim koncert, vil der kun være 50 billetter til salg.

Der sælges max. 2 billetter pr. person, og billetsalget foregår i dag onsdag d. 30 mellem 18-20 i Herlev Ungdomshus på adressen:
U-Huset, Sønderlundvej 7B, 2730 Herlev

Da der som sagt er tale om et særdeles begrænset salg af billetter anbefales det, at man kommer i god tid.

Ifølge sangerindens MySpace-side skal hun for øvrigt også spille til Danmarks Grimmeste Festival i Brabrand ved Århus 4. august, så der skulle altså være endnu en mulighed for at opleve SoKo synge "I'll Kill Her" live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA