x

Vandt du Peace And Love Festival?

Vandt du Peace And Love Festival?

Peace & Love skal der til, ikke mindst i disse tider! Ja, det skrev vi også sidste år ved denne tid på denne plads, men det gælder stadig! Og Peace & Love er også temaet for den stort anlagte Peace & Love Festival, der finder sted i den midtsvenske by Borlänge (lidt nordvest for Stockholm) 26.-30. juni. En mildt sagt spændende festival med et imponerende lineup, der blandt andet tæller de gendannede Iggy Pop & The Stooges, Damien Rice, Alice Cooper, The Horrors, Joan As Police Woman og en lang række markante svenske grupper og solister, blandt andre Bo Kaspers Orkester, Anna Ternheim og Shout Out Louds.

Og du havde nu muligheden for at vinde ikke bare 2 festivalpas, men også en stribe cd’er med nogle af de kunstnere, der optræder på Peace & Love samt et par andre spændende unge danske bands, der er tilknyttet Peace & Love-festivalens hovedarrangør, Naz Promotions. Nærmere betegnet er den enorme pakke, du kan vinde, følgende overflødighedshorn:

1 par festivalpas til “Peace & Love Festival 2007”
- Pen Expers’ album “Bring On The Heartache”
- The Scaramanga Six’ album “The Dance Of Death”
- The Auto Dropouts’ album “Still Waiting for Yom Kippur”
- Bahnhofs album “Reverse”
- January Jaunts album “Echoes & Stills”

Som navnet måske antyder, er Peace & Love mere end ”bare” en rockfestival. Ud over koncerter arrangeres der også forelæsninger og debatter om vægtige emner som demokrati og menneskerettigheder, og budskabet er harmoni og mangfoldighed. Blandt talerne finder vi den gamle Sex Pistols-manager, den uhyre spændende multi-mediepersonlighed Malcolm McLaren.

Som sagt kunne du vinde en fornem festivalpakke bestående af to festivalpas og hele fem cd’er. Men bemærk, at billetterne altså ”kun” giver adgang til festivalpladsen, og at du selv skal sørge for transport og tage et telt med. Alt, du skulle gøre for at deltage, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Elijah Wood.

Den heldige vinder, som har fået besked, er som følger. Tillykke! Og rigtig god tur!

Bettina Andersen
8310 Tranbjerg J

Peace And Love-festivalens hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA