x

Ny kampagne vil have Eagles of Death Metal til at gå nummer 1

Ny kampagne vil have Eagles of Death Metal til at gå nummer 1

Fans af rockbandet Eagles of Death Metal har lanceret en online kampagne, der skal få bandets version af Duran Durans "Save A Prayer" til at gå ind som nummer 1 i Storbritannien. Det sker efter, at bandets koncert i Paris i fredags på spillestedet Le Bataclan blev ramt af terror, der kostede 87 mennesker livet.

Som en hyldest til både bandet og dem, der mistede deres liv, er der blevet oprettet en Facebookside, der har til formål at få dem til at gå nummer 1. Indtil videre har 6.140 mennesker tilkendegivet, at de støtter sagen.

Alle medlemmer af Eagles of Death Metal overlevede angrebet, men deres merchandisesælger blev bekræftet som den første brite, der mistede livet.

Også det franske nationalstadion Stade de France og en restaurant i det 11. Arrondissement blev angrebet.

Musikere over hele verden har reageret i rædsel over angrebene, også dem, der har venner i byen eller selv har givet koncert på Le Bataclan i årenes løb. Bag de mange reaktioner er navne som Taylor Swift, Pharrell Williams, Sam Smith og AC/DC.

I lyset af terrorangrebet har U2 og Foo Fighters valgt at aflyse deres kommende koncerter i Paris og flere andre steder i Europa. Også Marilyn Manson og Motörhead har måttet aflyse deres kommende koncerter i Paris.

Det er endnu uvist, om Eagles of Death Metal gennemfører deres igangværende Europaturné, der efter planen bringer dem til et udsolgt Amager Bio 24. november.

Hør "Save A Prayer her og se mere om kampagnen på Facebook:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA