x

Familien Jacksons ejendele bortauktioneres

Familien Jacksons ejendele bortauktioneres

Et besøg på auktionswebsiden eBay viser, at man fra i dag klokken 21:00 dansk tid kan begynde at byde på en lang række ejendele, der tilhører forskellige medlemmer af Michael Jacksons familie.

I weekenden opstillede auktionens bagmænd de mere end 1100 forskellige ejendele i Hard Rock Hotel And Casino i Las Vegas, hvor man lige nu kan se kostumer, platinplader, personlige breve, noder og merchandise, der har tilhørt Michael, Janet eller et af de andre medlemmer af Jackson-klanen.

Det er dog ikke familien, der står bag auktionen, der forventes at indbringe millioner dollars. Ejendelene, der alle tilhørte Michael Jackson, tilfaldt i 2002 forretningsmanden Henry Vaccaro efter en retssag om et projekt, der var gået bankerot. Vaccaro solgte tingene videre til fragtfirmaet Universal Express Inc. for 5 millioner dollars, og det er dem, der i dag sætter hele skidtet på en auktion, der begynder i dag.

Så kunne man tænke sig lidt stjernestøv til lejligheden, skal man altså holde øje med eBay i aften, hvor første omgang sættes i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA