x

James Morrison giver dansk koncert

James Morrison giver dansk koncert

James Morrison udgav den 30. oktober sit fjerde album "Higher Than Here" og kommer i den anledning til København den 14. april 2016 og giver koncert i Store Vega.

Den engelske sanger og sangskriver debuterede i 2006 med albummet "Undiscovered", som gav han tre nomineringer til Brit Awards i 2007. Albummet blev solgt i tre millioner eksemplarer og indeholdte hittene "You Give Me Something", "Wonderful World", The Pieces Don't Fit Anymore" og titelnummeret "Undiscovered".

Morrison forstår at kaste hits af sig. Det viste han i 2008, da han udgav sit andet album "Songs For You, Truths For Me", hvorpå hittet "Broken Strings" feat. Nelly Furtado var på.

Morrison udtaler i forbindelse med det nye album, at han glæder sig til komme ud og spille sine nye sange live:" Jeg føler, at jeg har været låst inde i meget lang tid, men nu er jeg ude igen og ser frem til at spille mine nye sange. Jeg har lige færdiggjort albummet, eksperimenteret en smule og taget det til nye steder, og det er mit bedste nogensinde."

James Morrison

Torsdag den 14. april 2016

Store Vega, København

Billetsalget starter fredag 20. november kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Se førstesinglen "Demons" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA