Nyhed

Keith Richards og Justin Bieber hylder dræbt pladeselskabsansat

Både rocklegenden og popdrengen er chokerede over fredagens terrorangreb

I takt med, de franske myndigheder løbende får identificeret ofrene for fredagens terrorangreb i Paris, er det kommet frem, at blandt de mange dræbte var Thomas Ayad, international produktmanager fra Mercury Records, der var til stede på La Bataclan, da en Eagles of Death Metal-optræden udviklede sig fra koncert til katastrofe. Det viser sig nu, at både Keith Richards og Justin Bieber tidligere har arbejdet sammen med Ayad, og de har nu begge udsendt kondolencer på de sociale medier, skriver NME.

Keith Richards har således lagt et billede op på sin Instagram, hvor han skriver: "Mine dybfølte kondolencer går til familie og venner af Thomas Ayad. Ord kan ikke beskrive de rædsler, der skete i Paris. Jeg er rystet af de tragiske begivheder, der fandt sted i Paris fredag aften." Samtidig har Bieber også udsendt en meddelelse, hvor han skriver: "Jeg tænker stadig på Paris og min ven Thomas, som vi mistede i tragedien. Han var en del af mit hold, og jeg ville ønske, jeg havde haft mere tid til at takke ham."

Tidligere er det kommet frem, at Eagles of Death Metal mistede deres merchandise-sælger Nick Alexander under angrebene, ligesom også musikjournalisten Guillaume Decherf var blandt de mindst 129 mennesker, der mistede livet. Ligeledes har fans af Eagles of Death Motal startet en kampagne, der skal få bandets Duran Duran-cover af "Save a Prayer" til at gå nummer 1 på hitlisten i Storbritannien - Duran Duran har i dag været ude og udtale, at de vil donere alle royalties-overskud til et godtgørende formål.


 

"My heartfelt condolences go out to the family and friends of Thomas Ayad. Words cannot express the horror of what happened in Paris. I am horrified by the tragic events that took place in Paris last Friday night" - Keith

Et billede slået op af Keith Richards (@officialkeef) den


 

X
ANNONCE