x

P6 Beat Rocker fuldender program med tre nye navne

P6 Beat Rocker fuldender program med tre nye navne

Det endelige line-up til årets P6 Beat Rocker Koncerthuset 5. december er nu fuldendt, og det med en flot finale bestående af de to københavnske bands D/Troit og The Entrepreneurs. Årets internationale hovednavn er den irske sangfugl SOAK.

Bag aliasset SOAK gemmer sig den talentfulde 19-årige Bridie Monds-Watson fra Nordirland. SOAK er i øjeblikket i heftig rotation på P6 med sangen "B a noBody" fra debutalbummet "Before We Forgot How To Dream", som tilmed er nomineret til den prestigefyldte britiske Mercury Prize for årets bedste britiske album.

D/Troit er i navnets ånd rå, autentisk Detroit-soul fra København. Med et garagerocket twist hitter kvintetten i øjeblikket med "The 45" fra debut-ep'en "Do The Right Thing". 

The Entrepreneurs (billedet) kommer også fra København og har brilleret på sommerens festivalscener med deres romantiske, melodiske punkrock. Bandet er for nylig gået i studiet for at indspille deres debutalbum, der forventes at udkomme i 2016.

Derudover spiller The Raveonettes, Benal, Choir of Young Believers, The Attic Sleepers, Velvet Volume, De Underjordiske, Myrkur samt de tre vindere af årets KarriereKanon, Nick Sway, Katinka og Klub 27.

Showet er udsolgt, men sendes direkte på dr.dk 5. december

Lyt til SOAK's "B a noBody" herunder. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA