Nyhed

Femstjernede Whores & Thieves ramt af alvorlig sygdom

Rockbandet aflyser alle planlagte aktiviteter og udskyder dem til 2016 efter, at bandmedlem har ligget i koma i tre uger

Det danske rockband Whores & Thieves har siden udgivelsen af deres andet album "Silent Town" i september i år arbejdet på at komme på landevejen for at spille på scenerne i hele landet. Desværre har alvorlig sygdom i bandet sat planerne på hold, og de har været nødt til at lægge alle planlagte aktiviteter i 2015 og starten af 2016 på hylden.

Whores & Thieves udtaler: "Det sidste halve år har på mange måder været turbulent i Whores & Thieves. Vi har været nødt til at aflyse jobs, skubbe pladeudgivelsen og skyde produktionen af videoen til "Spain". Vi må desværre meddele, at grundet sygdom i bandet igennem længere tid har vi set os nødsaget til at aflyse alle planlagte aktiviteter og spille jobs i 2015 og starten af 2016. Der er blevet taget rigtigt godt i mod "Silent Town" og vi ville have elsket at tage land og rige rundt for at præsentere den i levende live. Det sidste halve år har dog givet os alle lidt stof til eftertanke, og der er nu brug for lidt tid til at komme på benene igen."

Bandet vil ikke uddybe hvilket bandmedlem, der er tale om, men kan fortælle, at der har været tale om en yderst kritisk situation for vedkommende:

"Forløbet begynder efter et par dage med en almindelig influenza-lignende sygdom, hvor et af bandmedlemmerne bliver ramt af et krampeanfald, der er udløst i hjernen. Bandmedlemmet bliver kørt til hospitalet, men det lykkes ikke at få vedkommende tilbage til fuld bevidsthed. Efter nogle dage vælger lægerne at lægge bandmedlemmet i et kunstigt koma. Lægerne har ikke en endegyldig forklaring på, hvor krampeanfaldet stammer fra, men på det pågældende tidspunkt er situationen kritisk. Bandmedlemmet ligger i koma i tre uger, inden det lykkes at få ham bragt tilbage til bevidsthed. Læger og sygeplejersker har håndteret situationen ekstremt professionelt og skal have ros for, at hele forløbet er endt positivt."

Heldigvis vil det ikke påvirke bandmedlemmet i fremtiden, som kan fortsætte karrieren som musiker. Whores & Thieves satser på at kunne genoptage arbejdet med deres seneste plade, "Silent Town", og spille de første koncerter i foråret 2016.


 

"Silent Town" blev velmodtaget i GAFFA og fik her fem stjerner af GAFFAs anmelder, der kaldte det "en dekadent langspiller, der er mere støvet ørken end rusten garage".

Se videoen til "Harm's Way" her:

ANNONCE