x

Video: Scarlet Pleasure genopliver de pastelfarvede, poppede 90’ere

Video: Scarlet Pleasure genopliver de pastelfarvede, poppede 90’ere

Scarlet Pleasure er klar med en ny video til sangen "Wanna Know". De kommer på rundtur fra København til den amerikanske vestkyst, over den svenske ødemark og til eksplosive sommerkoncerter.

Videoen er holdt i en række dokumentariske billeder, der ligner en blanding af nutid og datid, hvor man både ser liveoptagelser fra trioens koncerter, som er optaget i en stil, der får det til at ligne VHS-optagelser og optagelser med brug af nutidigt optageudstyr. Også morgenmadsproduktet Fruity Loops har en plads i videoen, hvor et af medlemmerne fylder et badekar med disse. Og billederne bliver taget med engangskameraer og polaroidkameraer.

Sangen "Wanna Know" handler om afklaringen af et kærlighedsforhold, men er kraftigt inspireret af bandets gennembrud på den danske musikscene og oplevelsen af pludselig at være genstand for andres nysgerrighed – på gaden, på nettet og på natklubben. I videoen til 'Wanna Know' stiller Scarlet Pleasure en smule af den nysgerrighed og inviterer seeren med ind i en række private situationer, i skrivelejr i deres svenske sommerhus, i studiet, på hotelværelser og backstage efter bandets store koncerter denne sommer.

Se videoen til "Wanna Know" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA