x

Lamb of God aflyser Europaturné inklusive Danmark grundet sikkerheden

Lamb of God aflyser Europaturné inklusive Danmark grundet sikkerheden

Metalbandet Lamb Of God aflyser sin planlagte koncert i Vega tirsdag den 1. december.

Koncertarrangøren Live Nation beklager at måtte meddele, at amerikanske Lamb Of God, der skulle spille co-headliner koncert sammen med finske Children Of Bodom desværre må aflyse sin koncert i Store Vega tirsdag den 1. december. Children Of Bodom vælger imidlertid at gennemføre koncerten, samme dag og tidspunkt, dog ændres koncertstedet til Amager Bio.

Mere information fra Live Nation følger i morgen, arrangøren arbejder på højtryk på de praktiske detaljer (herunder refundering af billetter).

Live Nation har i dag modtaget denne meddelelse fra Lamb Of God vedrørende deres aflysning af touren: "På grund af fortsatte sikkerhedsmæssige bekymringer over hele Europa føler vi, at det ville være uansvarligt for os at sætte os selv og vores crew i den position aften efter aften. Det er en beslutning, vi ikke kun træffer for os selv, vores crew og vores fans, men for alle, der er derude med os og for alles familier, venner og elskede derhjemmes velbefindende. Pas på jer selv, og vi ses meget snart."

Children Of Bodom udtaler om deres ønske om at fortsætte touren: "Lamb of God har valgt at forlade turnéen på grund af sikkerhedsmæssige bekymringer i Europa. Vores team har arbejdet meget hårdt for, at alle de resterende koncerter stadig bliver til noget. Vi vil gerne fortsætte og spille resten af turnéen".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA