x

One Direction slår Bieber på den engelske hitliste

One Direction slår Bieber på den engelske hitliste

One Direction og Justin Bieber har loyale fans i England.  Det femte album fra One Direction, "Made In The Am", er hidtil det hurtigst sælgende album i 2015, mens Justin Biebers seneste album, "Purpose", også har gjort sig kraftigt markeret i opløbet som det bedst-sælgende-album i åbningsugen. Det skriver NME.

Noel Gallagher har fået tørt på af One Direction. Hans "Chasing Yesterday" havde nemlig tidligere rekorden for salg i åbningsugen, men det slår One Direction med hele 93.189 solgte eksemplarer af "Made In The Am". Drengenes nyeste album er samtidig også deres fjerde album på den engelske hitlistes førsteplads i streg. Det er kun debuten, "Up All Night", der ikke nåede helt op i toppen.

Havde Justin Bieber været en uge tidligere ude med sit fjerde album, "Purpose", ville det også have taget titlen af årets hurtigst-sælgende-album. Bieber må i stedet trøste sig med en andenplads på den engelske hitliste og over 90.000 solgte eksemplarer i den første uge.

Alt det kan dog hurtigt ændre sig. Adele udkom med "25" i går til en fire stjerners anmeldelse i GAFFA, og monstro ikke, at hun kan give teen-idolerne kamp til stregen om den engelske førsteplads? Du skal dog ikke regne med at finde Adele på Spotify. Hun lægger nemlig ikke "25" op til streaming.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA