x

Adele brager igennem med albumsucces

Adele brager igennem med albumsucces

Man kunne forvente et sløjt pladesalg, når ens album ikke er tilgængelig på verdens streamingtjenester. Sådan forholder det sig dog ikke, hvis man hedder Adele. Sangerindens tredje album, "25", udkom i går, og Music Week rapporterer, at det på nuværende tidspunkt ligger nummer ét på iTunes i 106 lande. NME har forsøgt at kontakte Apple for at få det bekræftet, men har endnu ikke modtaget svar.

Adele postede i går en besked på nettet. Her siger hun blandt andet, at hun er "taknemmelig for at have fået muligheden for at udgive endnu et album".

Beskeden lyder i sin helhed: "Det føles som om en lang ventetid er ovre, mit nye album er endelig ude. Jeg er overvældet og taknemmelig for at have fået muligheden for at udgive endnu et album og udgive det, som jeg ønsker. Den sidste måned har været en hvirvelvind, det har bogstavelig talt taget pusten fra mig. Jeg håber, at I nyder albummet ligeså meget, som jeg har nydt at lave det til jer."

En talsmand fra Spotify håber dog, at Adele snart lader "25" ramme streamingtjenesten. "Vi elsker og respekterer Adele, ligesom hendes 24 millioner fans på Spotify. Vi håber, at hun vil give de fans muligheden for snart at nyde '25' på Spotify sammen med '19' og 21'," siger han.

GAFFAs musikanmelder Michael José Gonzalez kvitterede med fire stjerner for "25". Han skrev: "Adele har uden tvivl lavet det album, hendes mange fans har gået og ventet på, og udgivelsestidspunktet er ikke kun perfekt, fordi julesalget ligger lige rundt om hjørnet (pigen sælger jo rent faktisk stadig plader), men også fordi sangene har samme effekt som stearinlys og en varm dyne i vinterkulden. Romtoddyen og den flammende pejs er det op til nogle andre at levere."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA